top of page
  • Foto van schrijverRedactie Inspirare

Inspirare arriveert!

Bijgewerkt op: 24 aug. 2019

Deze week komt het eerste nummer van het blad Inspirare uit. Wat mag je van ons nieuwe tijdschrift verwachten?Toegegeven, INSPIRARE is niet meer helemaal nieuw. Eind 2018 werd de fusie van SOTERIA en GEESTkracht al gevierd met een uitgave ter ere van het afscheid van Kees van der Kooij. Aan het begin van 2019 volgde het registernummer waarin definitief afscheid werd genomen van beide bladen. Vanwege deze twee speciale edities begint de telling van het nieuwe blad INSPIRARE nu pas.


INSPIRARE heeft als doel zijn lezers te inspireren met kennis over en nieuws vanuit de evangelische en charismatische theologie. Dat merk je direct wanneer je het eerste tijdschrift openslaat. Zo kom je er artikelen over pionierende gemeenten tegen, maar ook een exegese van het begin van de Romeinenbrief. De onderwerpen variëren deze keer van gelovig ondernemen in de polder tot het ambt van biechtvader of -moeder.


In ons eerste nummer vind je artikelen van Harmen U. de Vries, Jan Martijn Abrahamse, Eveline van Staalduine-Sulman, André Meulmeester, Sake Stoppels

en William de Boer. Bent u nog geen lid? Meld u dan aan!


194 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page